Het vrije vers

Bevrijd van vormloosheid

Omdat light verse lééft

Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Haute Cuisine

Haute Cuisine 12 mei 2011 09:57 #1

  • Bas Holzhaus
  • Bas Holzhaus's Profielfoto
  • Offline
  • Iemand om te respecteren
  • Berichten: 49
Neem wortel, pieper, selderij en prei
(Een uitgebalanceerde combinatie)
Wat peper en een snufje zout er bij
(Een ongeëvenaarde smaaksensatie)
Pers sap en pulp uit een citroen of twee
(Een niet te onderschatten kookprestatie)
Vermeng dat met bouillon en visfilet
(Een hoog-complexe keukenoperatie)
Warm alles door, slechts twee minuten stipt
(Een culinair-precaire situatie)
Bestrooi met peterselie, vers geknipt
(Een delicate voedselaggregatie)
Serveer het met een glas Pineau d’Anjou
(Een kwestie van de juiste apellatie)
En zet het op de kaart als ‘Eau-qui-bout’
(Met ‘Waterzooi’ verover je geen natie)
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Re: Haute Cuisine 12 mei 2011 13:26 #2

Het water loopt me nu al in de mond! Voorals die Pineau d'Anjou!
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.119 seconden

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Zoeken

Forum Recent

Uit het archief

Breaking!



Qatar heeft het WK dus toch gekocht
En woningcorporaties blijken dieven
Fred Teeven liegt ons voor al naar believen
Er wordt nog naar oranjekoorts gezocht

De dagen worden elke dag maar langer
En houdt u vast want; Annechien is zwanger!

(De NOS maakt bekend dat 8 uur anchorvrouw Annechien Steenhuizen in verwachting is van haar tweede kind.)