Gistermiddag, 7 juli, droegen Peter van der Vlis en ik voor in Theater De Liefde te Haarlem. 
Kick van der Veer had voor zijn Zomerveren geweldige artiesten als Alex Roeka en Fay Lovsky uitgenodigd. Ook was er het Klasje van Jan Boerstoel waardoor duidelijk werd dat het schrijven van goede liedteksten bepaald geen sinecure is! De twee voorstellingen waren uitverkocht. Natuurlijk is het ook altijd een waar genoegen om andere lightversedichters te ontmoeten en te spreken!
 
Op zondagmiddag 14 juli zijn er opnieuw twee Zomerveren in Theater de Liefde. Lightversedichters zijn dan Emiel Bootsma en Niek Kalberg. Om 14.30 uur zijn de hoofdgasten Les Amuses, bestaande uit zangeressen Daphne Groot, Eva Zwaving en Kirsten Berckx, en pianist Johan Hoogeboom. In de tweede voorstelling is de hoofdgast Frans van Deursen, onder begeleiding van pianist Leo Bouwmeester. Komt dus in groten getalen om hen een oorverdovend applaus te laten horen! De opnamen van 7 juli worden op 21 juli uitgezonden in Andermans Veren, 10-11 uur, Radio 5.
 
Een van de gedichten die ik voordroeg gaat over liefde, over onze onvolprezen liefde voor dieren, in het bijzonder voor varkens.
Morgen een zomerverengedicht van Peter op de voorpagina!
 
hoedeliefdegaat
 

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Zoeken

Forum Recent

Uit het archief

Bla, blaHet lukt nog niet met die medailleoogst
Uit vorm, de berm, de drank, een pols, de regen
De tegenstanders zitten ook flink tegen
Dus moeten we nog verder, harder, hoogst

Maar zonder plak op vlinder, rug of crawl
Gaan we voor goud met oeverloos gewauwel.