Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Haute Cuisine

Haute Cuisine 18 mrt 2024 11:12 #1

  • Bart Adjudant
  • Bart Adjudant 's Profielfoto
  • Offline
  • Forumgod
  • Berichten: 1439
  • Ontvangen bedankjes 2346
HAUTE CUISINE


Dit is toch godvergeten
Hetgeen ik nu hier lees
Mijn lijf begint te zweten
Ik ben een zenuwpees
Graag had ik aangezeten
Een etentje in space
U mag van mij best weten
(Al ben ik licht obees)
Ik houd van lekker eten

Maar ik heb hoogtevrees

Nieuwsfeit: Chef-Kok Rasmus Munk biedt diner aan op 30 km hoogte…
https://www.decanter.com/wine-news/copenhagen-rasmus-munk-alchemist-dining-space-524971/
Volg Bart Adjudant ook op YouTube
Laatst bewerkt: 18 mrt 2024 11:14 door Bart Adjudant .
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Haute Cuisine 18 mrt 2024 12:03 #2

  • Wim Meyles
  • Wim Meyles's Profielfoto
  • Offline
  • Forumgod
  • taalhumorist
  • Berichten: 2859
  • Ontvangen bedankjes 5011
Het heeft je vast gespeten:
nu mis je hoogtevlees.
www.wimmeyles.nl

Nieuwste boek: Kortjakje (light verse, 2023)
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.120 seconden

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Zoeken

Forum Recent

Uit het archief

In het land der blinden

Adamski kwam bij Juliana thuis
Greet Hofmans kwam er graag over de vloer
Ook Krishnamurti mocht er binnenkomen 

De waanzin ligt daar constant op de loer
Irene mag graag wat met bomen bomen
En Willemien schoof met het ouijabord

Ligt het aan de telluriaanse stromen
Waardoor het daar aan hersencellen schort?
’t Is meer een gekken- dan Oranjehuis 

Waarom zou dit me eigenlijk verbazen?
Halfgaren heersen dikwijls over dwazen

Lees meer...