Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Haute Cuisine

Haute Cuisine 18 mrt 2024 11:12 #1

  • Bart Adjudant
  • Bart Adjudant 's Profielfoto
  • Offline
  • Forumgod
  • Berichten: 1668
  • Ontvangen bedankjes 2851
HAUTE CUISINE


Dit is toch godvergeten
Hetgeen ik nu hier lees
Mijn lijf begint te zweten
Ik ben een zenuwpees
Graag had ik aangezeten
Een etentje in space
U mag van mij best weten
(Al ben ik licht obees)
Ik houd van lekker eten

Maar ik heb hoogtevrees

Nieuwsfeit: Chef-Kok Rasmus Munk biedt diner aan op 30 km hoogte…
https://www.decanter.com/wine-news/copenhagen-rasmus-munk-alchemist-dining-space-524971/
Nu verkrijgbaar: Een vers is als een vat gedestilleerd.
Uitgever Liverse ISBN 978 94 92519 92 4
Laatst bewerkt: 18 mrt 2024 11:14 door Bart Adjudant .
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.

Haute Cuisine 18 mrt 2024 12:03 #2

  • Wim Meyles
  • Wim Meyles's Profielfoto
  • Offline
  • Forumgod
  • taalhumorist
  • Berichten: 3154
  • Ontvangen bedankjes 5893
Het heeft je vast gespeten:
nu mis je hoogtevlees.
www.wimmeyles.nl

Nieuwste boek: Vrolijk en vilein (light verse, 2024)
Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Tijd voor maken pagina: 0.187 seconden

Log in

Gebruikersnaam en wachtwoord:

Zoeken

Forum Recent

Uit het archief

Credits

Mijn metrum hobbelt als een geitenwagen
Mijn taal is net zo leeg als mijn bestaan
Mijn beeldspraak is zo krom als een banaan
Mijn rijmen zijn te dikwijls nederlagen
 
Mijn nieuwsgedichten willen maar niet slagen
De frappe is slecht, de boodschap komt niet aan
Nooit ben ik echt oprecht met iets begaan
De toon is vaak een zielig soort van klagen

En ook mijn aanzien zal geen vrouw behagen
Qua baardhaardichtheid lijk ik een sopraan
Nooit zul je mij in ruitjes gadeslaan
Ik durf niet eens een vlinderdas te dragen

Zijn looks, engagement en verstechniek
Ik was al blij met één procent van Driek